На коалиционния съвет тази сутрин основната тема беше поисканите оставки

...
На коалиционния съвет тази сутрин основната тема беше поисканите оставки
Коментари Харесай

Дариткова: Готови за диалог с младите протестиращи, направихме България по-добро място за тях

На съдружния съвет тази заран главната тематика беше поисканите оставки на министри и тяхната изразена подготвеност да ги подадат. След чуването на тримата министри се взе решение, че основното е да отчетем парламентарното болшинство и позицията ни в Народното събрание. Смятаме, че това ръководство има обезпечена парламентарна поддръжка и в случай че се постановат някакви промени, те би трябвало да се случат след превъзмогване на вота на съмнение, което ще стане идната седмица. Това сподели в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия ръководителят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова  Даниела Дариткова Д-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 година е.

Диалогът с съдружните сътрудници от време на време е много под напрежение. По-голямата парламентарна група и министър председателят са в правото си да вземат решения, които след това да обсъдят с съдружните сътрудници, уточни тя във връзка мненията на Обединени патриоти, че те не са били известени авансово от ГЕРБ за желаните министерски оставки.

Валери Симеонов за оставките в кабинета: Изненадан съм

Спекулира се с поддръжката на Движение за права и свободи към ръководещите. Това е комфортна нечиста сделка, тъй като във времето Движение за права и свободи бяха сатанизирани. В някои връзки в действителност сме разчитали на тяхната поддръжка, тъй като те имат ясна евроатлантическа позиция. Но на вотове на съмнение и при приемане на бюджета са дали своят вот срещу. Подобни спекулации имат за цел да отслабят позициите на ГЕРБ, съобщи Дариткова.

След извършените диалози през днешния ден считаме че е извънредно безконтролно да се тласне България към служебно държавно управление. Без работещ парламент, който да приема закони, считам, че бихме оставили страната в доста комплицирана обстановка. ПГ на ГЕРБ стои зад министрите и с решенията на премиера, акцентира тя.

Ние имаме максимален интерес да проведем избори в този момент, тъй като партията ни е в цялостна кондиция, обаче считаме, че виновното държание изисква да се мисли за обстановката в страната и за превъзмогването на рецесията. Това е виновното държание, за нас властта в никакъв случай не е била самоцел, уточни ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

Симеонов: Коалицията резервира своята непоклатимост и продължава мандата си

Ние желаеме да влезем в разговор с тези протестиращи младежи, а не със старите лица, които се появиха на митинга. Учудени сме, че младите са излезли на митинг, тъй като считам, че с откриването на фабрики и работни места направихме България по-добро място за живеене за тях. Не виждам обаче измежду тях подготвеност за разговор. Очакваме всевъзможни градивни оферти, които да обсъдим, тъй като с нов парламент ще се изгуби скъпо време. Надявам се с тази част от протестиращите да намерим такива решения, които да отговорят на упованията на всички жители, съобщи Дариткова.

Тези младежи са предизвикани по различен метод, тъй като мафиоти и мутри ни назова първо президента, което беше извънредно обидно и недопустимо от страна на президентската институция, сподели още Даниела Дариткова  Даниела Дариткова Д-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 година е.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР