На Киев и Запада не дава покой информацията за движението

...
На Киев и Запада не дава покой информацията за движението
Коментари Харесай

Журналисти от САЩ скрито фотографирали полеви лагер на руски военни близо до Украйна

На Киев и Запада не дава покой информацията за придвижването на съветските войски покрай границата с Украйна. Журналистите на Sky News решили да ревизират надеждността на такава информация и снимали скрито лагер на съветските военни в района на Воронеж.
Представителите на медиите обиколили периметъра на местоположението на съветските военнослужещи. Журналистите съумели да снимат военни камиони, бойци и камуфлирани палатки.
 Путин: Властите да получават не фризирани, а справедливи данни за проблемите на руснаците Путин: Властите да получават не фризирани, а справедливи данни за проблемите на руснаците
Информацията, предоставяна на управляващите за проблемите на руснаците в районите, би трябвало да бъде справедлива и да не бъде " фризирана ". Това...
Според данни на организацията Conflict Intelligence Team (CIT), съветският боен лагер се намира на 250 км от границата сред Русия и Украйна. По-рано представители на CIT разгласиха данни за огромното придвижване на бронирани транспортни средства в този район, отбелязвайки оптималната централизация на съветски елементи покрай границите на двете страни от 2015 година насам.
Коментирайки изтеглянето на военна техника до руско-украинската граница, прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков означи, че съветските управляващи имат право да реалокират военни елементи и оръжия в цялата страна, въз основа на съществуващата нужда и авансово признати проекти. Такива маневри не са ориентирани против други сили и не съставляват опасност за граничните страни.
В Мрежата се появиха следващи сателитни фотоси на компанията Maxar Technologies, зафиксирали съветски полеви боен лагер във Воронежка област покрай украинската граница. Можете да ги видите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР