На какво се дължи промяната в приходите ви?В нашия бизнес

...
На какво се дължи промяната в приходите ви?В нашия бизнес
Коментари Харесай

Весела Апостолова, "Publicis Groupe България": Брандовете ще търсят начини да са близо до хората

На какво се дължи смяната в приходите ви?
В нашия бизнес отзив за триумф е какъв брой бързо можеш да се възстановиш след края на връзките с огромен клиент. Значителната празнота от загубата на медийните вложения на Moslon Coors и STADA и телевизионното обслужване на Kaufland през 2021 година, сами по себе си бизнес за цяла организация, бързо се запълни от нови клиенти. Сред тях са Lindt, Unicoms, Devin, emag, Roshen, Glovo, Rehau. Отчетохме значителен растеж от сегашни клиенти и бурно развиване на нови услуги.
Какви трендове наблюдавате на информационния пазар?
Клиентите ни не престават да залагат предпочитано на телевизия в търсене на бързи бизнес резултати. Дори и фирмите в областта на електронната търговия включват наложително тв в информационния си микс. Несигурността продължава и това дефинира краткосрочност при планирането. За да адресираме тази неустановеност, използваме решението Social Intelligence при световните клиенти, с цел да осезаем огромните трендове в зародиш, както и бранд и бизнес консултирането.
Какви са прогнозите ви за информационния пазар идната година?
Брандовете по време на коронавирус имаха опция да осъзнаят, че намаляването на вложенията в връзка не им оказва помощ, а в допълнение им нанася вреди по Brand health индикаторите (базовите индикатори за познаваемостта на марката - бел. ред.) и пазарните дялове. В подтекста на растящa инфлация (производствена, суровинна, медийна) марките ще търсят способи да са покрай хората и ще се концентрират върху ефикасните и измерими канали. Ще влагат в каналите, които им носят бизнес резултати през съответен ROI. Tворческите послания ще е значимо да са съответно пресъздадени на езика на локалния пазар (ако приказваме за световни марки), а дори и на езика на съответни сегменти. Което значи надълбоко познаване на потребителите, техните потребности, какво ги вълнува и би било атрактивно като обръщение.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Сирма Пенкова
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР