На извънредно заседание, свикано от премиера Бойко Борисов, правителството отпусна

...
На извънредно заседание, свикано от премиера Бойко Борисов, правителството отпусна
Коментари Харесай

Борисов свика извънредно заседание заради страшните СНИМКИ от р. Искър

На изключително съвещание, свикано от премиера Бойко Борисов, държавното управление отпусна 220 000 лв. за разчистване на отпадъците от коритото на река Искър пред стената на Водноелектрическа централа „ Своге “. Това оповестиха от държавната осведомителна работа.




Осигуряваме финансиране и незабавно би трябвало да стартира разчистването на отпадъците в река Искър, съобщи министър-председателят Бойко Борисов в границите на изключителното държавно съвещание, което министър председателят свика през днешния ден. В рамките на съвещанието държавното управление отпусна 220 000 лв. за разчистване на отпадъците от коритото на река Искър пред стената на Водноелектрическа централа „ Своге “. „ Кметът и регионалният шеф допустимо най-бързо да стартират дейностите по почистването. Намерете вид незабавно да се влезе и да се чисти. Ако може още на следващия ден да се стартира. До последния боклук би трябвало да се почисти. На нас не ни е безразлична екологията “, безапелационен беше министър-председателят Борисов.
Областният шеф на Софийска област Илиан Тодоров благодари на премиера Борисов за светкавичната реакция и финансова помощ от държавното управление. „ Между 10 и 12 декара е боклукът, казусът е сериозен и се надявам в най-скоро време да се реши “, означи Тодоров в границите на съвещанието. Кметът на Своге Емил Иванов също изрази признателност за помощта от страната.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР