На изложението EICMA в Милано тази седмица Honda представи пълната

...
На изложението EICMA в Милано тази седмица Honda представи пълната
Коментари Харесай

Ето кои са водещите премиери на Honda на изложението EICMA 2017

На ревюто EICMA в Милано тази седмица Honda показа цялостната си европейска мотоциклетна гама за 2018 година, измежду които пет нови модела и два със обилни усъвършенствания. С новата 125-кубикова машина и надлежно с флагмана в гамата 2018 GL1800 Gold Wing Honda стана най-широкообхватният мотоциклетен производител.



CB1000R, CB300R и CB125R постановат нов жанр в категорията " нейкед "

CB1000R оглавява триото от нейкед машини с неповторимия си дизайн, създаден по тематиката ‘Neo Sports Café’. Новият жанр е актуален и минималистичен, като смесва спортния образ на " голите " мотоциклети с вдъхновението от " кафе рейсърите ", и резултатът от това е повече от въодушевяващ. Това, че всяка негова част сама по себе си е деликатно премислена от позиция на естетиката, по никакъв метод не накърнява техническите достолепия и индикаторите на CB1000R, даже в противен случай. Той е с 12 кг по-лек от предходното потомство и е с 15 кВт по-мощен от него, което е еднакво на усъвършенстване от 20% на съотношението сред мощ и маса. Многобройните режими на ръководство с разнообразни комбинации от мощ, моторна спирачка и опцията за избор на степента на сензитивност на тракшън контрола посредством Honda Selectable Torque Control извеждат на нова висота системата Throttle By Wire.

Към този нов дизайн се придържат и две машини, създадени за начинаещи мотоциклетисти. CB300R и CB125R са основани с цел да носят приятност и за това спомагат олекотените им структури. Освен това се отличават и с изключителни спецификации като 41-милиметровите USD вилки, регулируемо задно окачване, спирачки с радиални 4-бутални апарати и редица други характерности, типични по-скоро за надалеч по-големи машини като LCD инструментален екран, LED светлини и ABS система, основана на инерционния измервателен блок (IMU).

Подобрената Africa Twin с новата версия Adventure Sports

Новата версия Adventure Sports на паметния CRF1000L Africa Twin отбелязва 30-годишнината от излизането на легендата на европейския пазар. Тя преповтаря трицветното осъществяване на оригинала и е още по-подготвена за завършения както на офроуд терени, по този начин и на асфалтирани пътища. Обемът на резервоара за гориво е повишен с 5.4 литра от този на общоприетия CRF1000L Africa Twin, ходовете на окачването са по-дълги, позицията на седалката и клиренсът са по-високи, добавени са отопляеми ръкохватки, извънредно необятна защитна кора под мотора и други Всичко това е единствено дребна част от подобренията, въведени в Africa Twin, като измежду тях попадат и Throttle By Wire ръководство на мотора с четири режима, разширени настройки на ръководството на въртящия миг и изменени етапи на абсорбция и издухване на клапаните за по-добра реакция в междинния диапазон на оборотите.



X-ADV още по-подговен за офроуд екшън

След като щурмува сполучливо пазара през 2017 година, отбелязвайки близо 10 000 продажби още през първите осем месеца, мотоциклетът SUV на Honda, съчетал в себе си удобството на скутера с динамичността на " адвенчър " гамата, е още по-подготвен за офроуд завършения през 2018 година Добавена е система HSTC за още по-директна промяна на предавките. В гамата влиза и нова версия с мощ 35 кВт, която несъмнено ще зарадва водачите с категория A2.



GL1800 Gold Wing идва в Европа

Новият GL1800 Gold Wing отбелязва европейската си премиера на ревюто EICMA 2017. Вече 40 години моделът е синоним на на комфорт при дълготрайно пътешестване, разкош и качество. Актуалното му издание е с нов по-отчетлив дизайн, по-ниска маса и по-компактен. Внушителният му боксеров 6-цилиндров мотор с 4 клапана на цилиндър е с четири режима на ръководство, с електронната система за подаване на газта Throttle By Wire, HSTC (степени на сензитивност на тракшън контрола) и системата за тръгване под надолнище Hill Start Assist. Новото шаси е с алуминиева двойна тръбна рама.



Gold Wing остава единственият в света мотоциклет, предлагащ въздушна възглавница като алтернатива и първият, който общоприетоо е съчетаем с Apple CarPlay. Напълно нова е трансмисията DCT, разработка на Honda от трето потомство със 7 предавки.

Концептуални версии на две дребни машини с огромна история

Наред с новите модели на щанда си в Милано Honda показва две носталгични концепции – и двете с истинската крилата емблема на марката. Прототипът Monkey 125 е оборудван и с LED светлини, Smart Key, USD вилки и цифрови уреди, а концепцията Super Cub 125C е нов прочит на едноименната безконечна класика, откакто през последния месец продадените от нея за 59-годишната й история бройки доближиха до историческите 100 млн. единици.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР