На изложението CES 2018 компанията HP представи нов геймърски монитор

...
На изложението CES 2018 компанията HP представи нов геймърски монитор
Коментари Харесай

CES 2018: Hewlett-Packard анонсира BFGD монитора Omen X 65

На ревюто CES 2018 компанията HP показа нов геймърски екран от концепцията Big Format Gaming Displays (BFGD). Устройството се назовава HP Omen X 65 и е хибрид сред геймърски екран и пълностоен актуален тв приемник. Според производителя, устройството е доста уместно за хотели и други сходни места.



HP Omen X 65 има 65-инчова матрица с резолюция 4K Ultra HD (3840×2160 пиксела). Мониторът подхожда на стандарта HDR10: оптималната бляскавост 1000 кандела на квадратен метър, периодичност на освежаване 120 Hz, поддръжка на синхронизацията Nvidia G-Sync.



В екрана е вградена игровата подпора Nvidia Shield, работеща под ръководството на операционната система Android. На процедура, това е аналог на технологията Smart TV в тв приемниците, и дава опция да се гледат филми, да се слуша музика и да се започват приложения. По-интересното е, че основателите на Shield Console настояват, че тяхното устройство е два пъти по-бързо от конзолата от седмо потомство Microsoft Xbox 360.



Всички видяха, че на ревюто, HP Omen X 65 се зарежда от компютърното зареждане Thermaltake Smart Pro RGB 750W. Това не значи, че новият екран харчи толкоз. HP изясни, че чиновниците са не запомнили истинското зареждане.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР