На изградени контролно - пропускателни пунктове в района на стадиона

...
На изградени контролно - пропускателни пунктове в района на стадиона
Коментари Харесай

Пиле Не Може Да Прехвръкне! София Е Под Полицейска Обсада Заради Вечното Дерби!

На построени контролно - пропускателни пунктове в региона на стадиона служители на реда ще правят щателна инспекция на всички гости на футболния мач.

Предприети са прецизни ограничения за недопускане на гости, които имат наложена правосъдна възбрана за посещаване на спортни мероприятия. Малолетни ще се позволяват на територията на стадиона единствено с пълновръстен компаньон и авансово попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от интернет или взета от касите на стадиона.

Униформените ще наблюдават за недопускане на фенове във очевидно нетрезво положение, както и за носене на неразрешени предмети и движимости (огнестрелно оръжие, пиротехнически произведения, ножове, палки, боксове, бутилки, включително и парфюми и чадъри). Ангажимент по защитата на спортната среща имат частни охранителни компании, чиято задача е да наблюдават за запазване на реда на територията на стадиона по време на осъществяване на срещата. При активността си те ще бъдат подпомагани от полицейски чиновници, които ще се намесват при зародила нужда.

За да бъде избегнато скупчване, феновете могат да влязат в стадиона още в 16.30 часа.

Във връзка с провежданата спортна среща, в следобедните часове е допустимо е да възникне краткотрайно усложнение в придвижването в централната градска част.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР