На игралната площадка цари законът на джунглата, затова пък пред

...
На игралната площадка цари законът на джунглата, затова пък пред
Коментари Харесай

Отчаяна майка се изправя срещу агресията в предградията

На игралната площадка царува законът на джунглата, по тази причина пък пред входа на учебното заведение няма никакви правила… Когато Сейди Роупър се връща в Лондон, тя е решена да съедини още веднъж отломките на разрушения си живот. Най-напред би трябвало да настани щерка си в ново учебно заведение, едно от най-престижните в града. Следва да възвърне кариерата си на проспериращ пледиращ юрист, която е пожертвала поради брака си преди 10 години. Ала нищо не върви по проект.

Училището не посреща сърдечно новодошлите, щерка ѝ още не си е основала другарски кръг, а другите майки са по този начин гневно конкуренtи като децата си. Сейди неотложно се озовава в ролята на новобранец, до момента в който се ориентира в суровата политика пред вратите на учебното заведение. Нещата като че ли се подреждат, когато Сейди стартира работа по скандално нашумяло дело, идеалната опция за нея да се потвърди още веднъж, та въпреки и рисков флирт да заплашва да замъгли професионалната ѝ преценка.
 Отчаяна майка се изправя против експанзията в предградията

Когато Джулия, тарторката на учебните майки, се сприятелява със Сейди, я придърпва в центъра на свят, от който преди обезверената майка е била изключена. Скоро за Сейди и фамилията ѝ нещата наподобяват прелестни, само че дали това близко ново другарство не ѝ пречи да прозре истината? Сейди поддържа непосредственост с приятелките си, само че това, което не знае, е, че враговете ѝ са още по-близо.

Шокиращ, тъмен и пристрастяващ, „ Лъжите, които изрече “ е грабващ психически трилър, написан от занаятчия повествовател. Романът излиза на български език в превод на Надя Баева и ще се появи в книжарниците на 12 март.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР