На грандиозен словесен сблъсък между Пам, от една страна, и

...
На грандиозен словесен сблъсък между Пам, от една страна, и
Коментари Харесай

Габи бясна крещи: Не ми дреме, Евгени взе страната на врагинята й

На величествен вербален конфликт сред Пам, от една страна, и Габи и Елисавета, от друга, станаха очевидци феновете на bTV довечера в „ Ергенът “. Скандалът бе предизвикан, откакто двете дразнителки в имението взеха решение да саботират разпоредбите, по които трябваше да протече тазвечерният коктейл. След като извоюва победа в конкуренцията в басейна, цялостен със слуз, и смъкна чорапките на Райа за негативно време, Пам си извоюва правото да дефинира с кои от дамите в имението Евгени да се усамоти в градината по време на коктейла.



Противниковият лагер, отпред с Габи и Елисавета, незабавно се досети, че довечера Пам ще допусне до виртуоза само най-близките си другари, както и в реалност се случи – срещи с Евгени получиха само Елена, Боряна, Райа, Микаела и Ирина. По време на усамотението на Генчев с Ирина, Габи и Елисавета взеха решение да бойкотират Пам, настанявайки се сред тях двамата. Есеистката реагира стремително и ги помоли да се отдръпват, само че единственият отговор, който получи от тях, е че е „ уволнена “.

Двете се оправдаха, че Ирина им е другарка и поради това имат право да пресечен срещата ѝ с Евгени. Пам, от своя страна, дефинира държанието им за неуважително както към нея, по този начин и към останалите девойки: „ Те не почетоха това, че съм си извоювала нещо, и това е доста грозно “…

Непосредствено преди Церемонията Пам непосредствено се обърна към Габи и Елисавета с въпрос за какво са постъпили по този метод, при което Габи избухна и надалеч не реагира с типичното си възприятие за комизъм до този миг. Намесата на моделката Габриела Великова, която се опита да отбрани Пам, докара до ескалация на напрежението, при което Габи не устоя и напусна гневна коктейла. Евгени обаче изрично зае страната на Пам, като тя получи първата роза на церемонията, провела се незабавно след грандиозния скандал.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР