На глобалния пазар на смартфони непрекъснато стават промени, променят се

...
На глобалния пазар на смартфони непрекъснато стават промени, променят се
Коментари Харесай

Xiaomi Redmi Note 5 Pro е на първо място в седмичния рейтинг на GSMArena

На световния пазар на смарт телефони непрестанно стават промени, трансформират се цените, излизат нови модели. GSMArena следи динамичността на тези събития и обичайно разгласява седмичния рейтинг на смарт телефоните.
Според GSMArena , към 18 юни, най-популярният в света смарт телефон е Xiaomi Redmi Note 5 Pro , който предлага най-благоприятен хардуер при минимална цена. На второ място се намира излезлият неотдавна Xiaomi Mi 8 . Това е първият в света Android смарт телефон с пълностоен 3D лицев скенер. Лидерската тройка завършва с бюджетния Samsung Galaxy J6 , към който огромен интерес демонстрират потребителите от някои райони.



На четвърто място е класиран OnePlus 6, дизайнът на който се харесва на доста хора. Петото място е заето от Xiaomi Redmi S2, който в някои страни се продава под името Redmi Y2.

На шестия ред в тази ранглиста се намира Samsung Galaxy A6+ (2018), който неотдавна се появи в магазините. На седмо место е класиран Nokia X6, който към този момент се продава единствено в Китай. Осмата позиция е на Xiaomi Redmi 5 Plus (Redmi Note 5), а деветата – на Oppo F7.

Седмичният Топ-10 завършва със Samsung Galaxy J7 Prime, който е един от най-бюджетните модели на този бранд и има разрез в горната част на екрана.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР