На футболиста му стана интересно да се изявява в риалити

...
На футболиста му стана интересно да се изявява в риалити
Коментари Харесай

Закъса ли за мацки? Джизъса се точи за "Ергенът"

На футболиста му стана забавно да се изявява в риалити формати. След дебюта му във " ВИП Брадър " и отминалият наскоро " Сървайвър ", той е подготвен и за " Ергенът ".

На въпроса дали би взел участие в „ Ергенът ”, Джизъса без да се замисля споделя: " Защо не? Бих взел участие, да. Струва ми се забавно предизвикателство ". " Да забележим обаче дали ще има кандидатки – може пък да се уплашат от мен девойките ", добави той в изявление за " Уикенд ".

След присъединяване си в " Сървайвър " Благой е свалил 14 кг. " Това е ужасно доста. Но в този момент се възвръщам, към този момент съумях да си върна 6-7 кг. Като се прибрах, мислех единствено за ястие, обикновено. Смятам, че до месец ще съм си отново в предходната форма ", показа още футболистът. Заради неналичието на храна на Острова, към този момент не желае да вижда кокос даже и на фотография. " Кокос не желая да виждам и на фотография. Оризът също го намразих. Майка ми знае, че обичам пълнени чушки, и ме посрещна с чушки с ориз, само че направих ужасяваща физиономия и даже и не ги погледнах. Не! Поне година няма да вкуся ориз! ", безапелационен е той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР