На фона на успеха на ИИ , редица големи технологични

...
На фона на успеха на ИИ , редица големи технологични
Коментари Харесай

Китайски IT-компании ще наводнят пазара с аналози на ChatGPT

На фона на триумфа на ИИ, редица огромни софтуерни компании от Китай побързаха да заявят за работа по личните си аналози на платформата. За страдание, те не постоянно споделят детайлности за това какви благоприятни условия могат да предложат техните планове, оповестява CNBC.

Задала с стартирането на ChatGPT стандарта на огромните езикови модели, OpenAIпривлече поддръжката на Microsoft - софтуерният колос влага 10 милиарда $ в компанията и интегрира чатбот в своята търсачка Bing. Финансирането е от решаващо значение за плана: всеки диалог със системата коства на разработчика няколко цента.

Специализираният в създаването на програмен продукт за бази данни стартъп PingCup с офиси в Пекин и калифорнийския Сан Матео, през януари пусна собствен личен артикул, основан на ChatGPT, възползвайки се от обществено наличния API, който предлага OpenAI..Системата е наречена Chat2Query и разрешава на клиентите на компанията да проучват информацията в базите данни за броени секунди, без да се постанова да знаят езици за програмиране....

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР