На фона на открито декларираното желание на НАТО да нанесе

...
На фона на открито декларираното желание на НАТО да нанесе
Коментари Харесай

Небензя: Стремежът на Запада да нанесе поражение на Русия изисква реципрочни стъпки

" На фона навън заявеното предпочитание на НАТО да нанесе стратегическо проваляне на Русия е явно, че сходни дейности изискват от нас да предприемем всички нужни реципрочни стъпки, в това число във военната сфера, с цел да подсигуряваме сигурността на Съюзната страна Русия и Беларус. Именно в тази посока вървят ограниченията, оповестени от президента на Русия, които толкоз изплашиха режима на [Владимир] Зеленски и неговите западни спонсори “, това акцентира непрекъснатият представител на Русия в Организация на обединените нации Василий Небензя, говорейки на съвещание на Съвета за сигурност, предава ТАСС.

" Или съществено очаквахте, че няма да отговорим вярно на вашите провокативни нападателни дейности? “, попита риторично Небензя към дипломатите в Организация на обединените нации.

Според него загрижеността за световната непоклатимост от страна на западните страни наподобява извънредно лицемерна даже на фона на провокативната им активност отвън Европа.

" Много въпроси, и освен за нас, само че и за други страни, провокира основаването на така наречен партньорство за сигурност AUKUS сред Съединени американски щати, Англия и Австралия, както и оповестените проекти за създаване на атомни подводници в неговите рамки “, означи непрекъснатият представител на Руската федерация в международната организация.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР