На фона на огромните ползи, които имат ваксините, единичните случаи

...
На фона на огромните ползи, които имат ваксините, единичните случаи
Коментари Харесай

Председателят на Лекарския съюз за ваксините: Ползите са огромни, страничните ефекти – пренебрежително малки

На фона на големите изгоди, които имат имунизациите, единичните случаи не би трябвало да тормозят хората, сподели в утринния блок на Българска национална телевизия ръководителят на Българския лекарски съюз лекар Иван Маджаров. Така той разяснява случая в дом в село Опанец, където 14 от имунизираните против COVID-19 жители с деменция в са с позитивни PCR проби след втора доза ваксина. Много по-опасно е да се разболееш, в сравнение с да се притесняваш от странични резултати, които са пренебрежимо дребни, сподели още доктор Маджаров.

Вероятно към момента няма задоволително ваксини в България. Той сподели още, че поради незадоволителния брой на ваксини към момента не е допустимо пациентите да изберат с коя да се имунизират.

По думите му няма нищо притеснително в това някой да се болести с COVID-19 след втора доза ваксина, защото инфекцията ще протече доста по-леко.

Д-р Маджаров разкри и за случай на опит за машинация при онлайн съвещания с медици, които спомагат на пациенти в актуалната обстановка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР