На фона на новата цена на природния газ - неясноти

...
На фона на новата цена на природния газ - неясноти
Коментари Харесай

Торовият завод "Неохим" спря работа заради политиката на кабинета "Петков"

На фона на новата цена на природния газ - неясноти към бъдещето на торовия цех " Неохим ". Преди дни той спря работа, към този момент са освободени и 61 от служащите. Това са 10% от работещите там.

" За страдание освободихме 61 души. С тази прогноза, която дадоха за септември за нарастване на цената на природния газ, може би ще се наложи да освободим още служащи. Това са експерти, които няма къде да се намерят в България ", съобщи Стефан Димитров от " Неохим " АД.

" Промяната умъртви България. Аз не знам и няма експерт в света, който да може да каже по какъв начин работи подобен настоящ модел, в който би трябвало да дотираш нафтата, бензина, газа, тока и водата. Дърва няма. Перфектната стихия ще пристигна следващата година. Тя ще ни занули до дъно ", сподели през днешния ден на място водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той разгласи още, че ГЕРБ има екип, който може да организира политика на понижаване на цените на газа, горивата и еленергията.

Бъдещето на работещите в " Неохим " е неразбираемо. В момента те се водят в капитален ремонт и не е ясно какво ще се случи, откакто той завърши и дали предприятието ще проработи още веднъж.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР