На фона на множество протести срещу пълното затваряне, в Европейския

...
На фона на множество протести срещу пълното затваряне, в Европейския
Коментари Харесай

В Европа се разпространява петиция с призив за пълен локдаун

На фона на голям брой митинги против цялостното затваряне, в Европейския съюз (ЕС) набира известност петиция с апел за цялостен поради разпространяването на  COVID-19 , осведоми. Жертвите по света към този момент надвишиха 2 000 000 души.
Във Франция от 18:00 ч. в събота влезе в действие вечерен час като част от ограниченията за битка с ковид. Смъртните случаи в страната надвишиха 70 000. Чехия излезе преди всичко в Европейски Съюз по новозаразени с COVID-19 за 14 дни. На всеки 100 000 чехи се падат по 1 513 нови случая инфектирани. Страната е и на четвърто място в Европейски Съюз по смъртност. Гърция удължи за неустановен интервал карантинните ограничения в цялата страна, само че магазини и молове ще отворят при строго ограничаване на броя на влизащите купувачи.
 Италия удължава локдауна до 5 март Италия удължава локдауна до 5 март
Италианският министър-председател Джузепе Конте издаде в петък нов декрет за удължение на националния локдаун за ограничение на коронав...
Заради влошаващата се конюнктура в Италия министър председателят Джузепе Конте издаде нов декрет за удължение на националния локдаун до 5-ти март. Вечерният час ще е сред 22:00 ч. и 05:00 ч. Нови ограничения против разпространяването на COVID-19 разгласи и Англия. От през днешния ден, 18-ти януари, се стопира действието на по този начин наречените коридори за пътешестване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР