На фона на красиви изгреви и аромат на узрели праскови

...
На фона на красиви изгреви и аромат на узрели праскови
Коментари Харесай

Изгрев над синия хребет с аромат на узрели праскови

На фона на красиви изгреви и мирис на узрели праскови „ Изгрев над синия било “ е история за любовта, за изборите, пред които всички се изправяме, за поддръжката на приятелите и фамилията в сложни моменти.
Това е първият разказ на майсторката на сантиментални истории Денис Хънтър, който излиза на български език (ИК „ Кръгозор “). Тя е световнопризната авторка на повече от трийсет бестселъра, притежател е на доста награди. Романите й „ The Convenient Groom “ и „ A December Bride “ са филмирани от Hallmark.
В „ Изгрев над синия било “ читателите ще могат да съпреживеят сладката тръпка на влюбването, да усетят изпепеляващата болежка на раздялата и за край - да почувстват приятното и успокояващо възприятие, когато всичко приключва щастливо.
Зоуи Колинс идва в родното си място – дребното градче Копър Крийк, с приятеля си Кайл и петгодишната си щерка за погребението на баба си. Тя няма желание да остава дълго, още повече че Кайл упорства да продължат турнето с кънтри групата си. Но проектите й се трансформират, когато с изненада чува наследството на баба си. На Зоуи е поверено фамилното завещание – огромната прасковена градина в подножието на сините планини на Северна Джорджия.
Тя би трябвало да реши: дали да продължи с групата, турнетата и все по-контролиращия я Кайл, или да остане и да поеме риска със слабата годишна продукция... И с новия шеф на градината – нейната остаряла обич Круз, „ който в миналото бе откраднал сърцето ѝ, а след това бе не запомнил да ѝ го върне “.
Зоуи не е към този момент това непокорно и без значение момиче, а като че ли е „ сянка на предходното си аз “. Не е уверена в себе си, отчуждена е от фамилията и приятелите си поради бягството си от градчето преди няколко години. Но всички я посрещат с отворени прегръдки и имат вяра, че тъкмо тя би трябвало да наследи градината. В това е вярвала и баба й, която само я е разбирала и подкрепяла.
Сред красивите изгреви над синия било и аромата на узрели праскови и благодарение на старите другари и на брат си Зоуи от ден на ден възстановява увереността си, че може да се оправи с всички провокации и непредвидени трудности. И най-сетне да вземе живота си в свои ръце…
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР