На финалната права сме преди подписването на коалиционното споразумение. Към

...
На финалната права сме преди подписването на коалиционното споразумение. Към
Коментари Харесай

Калина Константинова от ПП разкри за какъв пост в правителството е номинирана

На финалната права сме преди подписването на съдружното съглашение. Към момента не мога да кажа имена на министри, тъй като съдружното съглашение към момента не е финализирано. Когато това се случи, ще отправим покана към всяка една от партиите да направи своите номинации за съответен пост.

Това съобщи в коридорите на Народното събрание Калина Константинова от " " във връзка продължаващите договаряния за образуване на постоянно държавно управление.

"Да. Аз съм претендентът на Политическа партия за поста вицепремиер. Нека да изчакаме съдружното съглашение да се подпише и тогава да разясняваме. Става въпрос за вицепремиер на дейно ръководство. Това е цифрова промяна на държавната администрация. Надявам се до броени дни да бъде подписано съдружното съглашение. Останали са напълно дребни елементи и финални линии. Вече съглашението не е в ръцете на специалистите, а в ръцете на самите политически партии. Не съм сигурна по какъв начин тъкмо ще протече процеса по сключване на съдружното съглашение ", добави тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР