На една от тренировките тази седмица футболистите на Барселона са

...
На една от тренировките тази седмица футболистите на Барселона са
Коментари Харесай

Звездите на Барселона се надъхват: Можем да спечелим всичко!

На една от тренировките тази седмица футболистите на Барселона са имали мотивационен диалог между тях, твърди Marca. Капитаните в тима Лионел Меси, Серхио Бускетс, Жерард Пике, Сержи Роберто, както и други стълбове в тима като Луис Суарес, Марк-Андре тер Стеген и Артуро Видал, са се надъхали между тях. " Можем да спечелим двата трофея ", декларирал един от тях окуражено.

" Периодът е къс - единствено месец и половина, в който би трябвало да сме във върхова форма ", траял той. Сред футболистите се прокраднали думите на Лео Меси отпреди няколко месеца, когато Ла Пулга призна, че с такава игра тимът не може да завоюва Шампионската лига. Сега отборът е мощно стимулиран да усъвършенства представянето си и да се поздрави с сполучлив свършек на този чудноват сезон.

Тимът разполага с възобновения си голмайстор Луис Суарес, което е огромен плюс. В Шампионската лига пък кралят Ливърпул е детрониран, а всред Реал Мадрид и Манчестър Сити ще остане единствено един. Ла Лига започва след две седмици, а Шампионската лига ще се доиграва през август.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР