На днешното заседание ще разгледаме и приемем постановлението за предоставянето

...
На днешното заседание ще разгледаме и приемем постановлението за предоставянето
Коментари Харесай

Правителството дава 800 млн. лв. заем на Булгаргаз -

На днешното съвещание ще разгледаме и приемем постановлението за даването на заем от 800 млн.лв. на " Булгаргаз ", както и решение на Министерския съвет за изискванията, при които сдружението ще възвърне тази сума.

Това заяви служебният министър-председател Гълъб Донев преди началото на държавното съвещание.

Донев акцентира, че като се изключи че търси бързи и ефикасни решения за гарантиране на доставките на природен газ, спешният щаб в енергетиката ще има и задачата да възвърне синхрона и положителната съгласуваност сред институциите. Министерството на енергетиката, в цялостно съдействие с Министерството на финансите, изготвиха проект за финансовото укрепване на " Булгаргаз ", сподели Гълъб Донев. 

Много български държавни управления са работили за интеграцията на България в клуба на развитите пазарни демокрации, само че на нас се падна отговорността и достойнството да структурираме присъединителния развой, сподели Донев. По думите му се е наложило да внесат ремонти в завети от предходния кабинет план за разпореждане на Министерския съвет. Вярвам, че с това ще се постави завършек на политическите злоупотреби с тематиката, сподели Донев.

Той акцентира, че страната не се управлява с хаштагове, а с членове и алинеи, с изрядни и професионално готови юридически документи. Недопустимо е да се сложи под подозрение волята на България за присъединение към Организацията за икономическо съдействие и развиване, още повече това да се прави за предизборна приложимост, уточни Донев. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР