На днешното заседание на Националноя съвет ма БСП лидерът на

...
На днешното заседание на Националноя съвет ма БСП лидерът на
Коментари Харесай

Ексклузивно! Нинова и Станишев се хванаха за гушите заради третия пол!

На днешното съвещание на Националноя съвет ма Българска социалистическа партия водачът на ПЕС и водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова са се хванали за гушите поради третия пол. Станишев е предизвестил, че каквото и решение да вземе пленумът на столетницата през днешния ден, то за партията ще има последствия. Припомняме, че още при започване на годината Изпълнителното бюро, водено от Нинова, изрази позиция да не се поддържа въпросната спогодба. Според Станишев дебатът е килнат и отговорни са ръководещите, които не са провели публичен спор.

Нинова пък защитила позицията срещу конвенцията и припомнила, че това е четвъртият път, в който ПЕС и Българска социалистическа партия имат друго мнение и дейности. Първият е бил обвързван квотите за бежанци, проблем, който се разигра по време на президентските избори, вторият е засягал съглашението СЕТА, а третият са глобите против Русия, за които от Българска социалистическа партия упорстват да отпаднат.

Всички участници в полемиката изразили позиция за битка с насилието върху жеби, а най-цветна в изявлението си била Велислава Дърева, която споделила във връзка обществения пол в конвенцията, че това е все едно в класическото произведение “Във война и мир” да се вкарат порно подиуми.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР