На днешното си заседание служебното правителство планира да приеме мерки

...
На днешното си заседание служебното правителство планира да приеме мерки
Коментари Харесай

Министерският съвет приема мерки за компенсиране на потребителите

На днешното си съвещание служебното държавно управление възнамерява да одобри ограничения за компенсиране на потребителите.

Със средства от свръхпечалбата на " Лукойл Нефтохим " и импортираните предплатено налози, откакто сдружението реалокира икономическата си активност в България служебното държавно управление приема решение да  финансира ограничения в поддръжка на потребителите. Това анонсира в границите на доклада си служебният министър на стопанската система Никола Стоянов.

" Една от първите ни задания беше да стартираме договаряния с " Лукойл " и вследствие на това постигнахме договореност компанията да реалокира икономическата си активност и да заплаща своите налози в България ", съобщи Никола Стоянов.

В дневния ред на днешното държавно съвещание е включено решение за започване  на бюджетната процедура за идната 2024 година. 

Поради съществуване на главен интерес обвързван със сигурността от процедурите на Закона за публичните поръчки ще се изключи услугата по транспорта на отбранителните артикули,  свързани с договорите за американските изтребители Ф-16 Блок 70 и нужното съоръжение.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР