На днешния си празник Елизабет Втора разпространи първото си официално

...
На днешния си празник Елизабет Втора разпространи първото си официално
Коментари Харесай

Кралица Елизабет отбеляза рождения си ден с първо изявление след погребението на принц Филип

На днешния си празник Елизабет Втора популяризира първото си публично изказване след гибелта на нейния брачен партньор, херцога на Единбург принц Филип.

„ По случай 95-ия си рожден ден през днешния ден получих голям брой положителни пожелания, които доста оценявам “ , стартира изказването си тя.

„ Макар че като семейство се намираме в интервал на огромна горест, за всички нас беше утешително да забележим и да чуем почестите, отдадени към брачна половинка ми, в Обединеното кралство, Британската общественост и по света. “

По-нататък кралицата показва признанието си за отзвука след гибелта на херцога. „ Със фамилията ми бихме желали да благодарим на всички за поддръжката и добротата, които ни оказаха през последните дни. Бяхме надълбоко трогнати и към момента ни напомняте, че Филип имаше толкоз неизмеримо влияние върху безчет хора през целия си живот. “

 принц Филип Getty

Тазгодишният рожден ден на монарха ще премине даже още по-обрано, освен поради пандемията от ковид, само че и гибелта на принц Филип, с който бяха женени в продължение на 73 години. Повече прочетете тук:

Елизабет Втора и кралското семейство ще останат в печал до петък , когато се навършват две седмици от гибелта на принц Филип на 9 април, означават от.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР