На днешния Седми редовен конгрес на ПП ВМРО - Българско

...
На днешния Седми редовен конгрес на ПП ВМРО - Българско
Коментари Харесай

Конгресът на ВМРО преизбра Красимир Каракачанов за председател на партията

На днешния Седми постоянен конгрес на Политическа партия " Вътрешна македонска революционна организация - Българско национално придвижване " Красимир Каракачанов беше избран отново за ръководител на партията с 516 гласа, оповестиха от партията. Един водач е толкоз мощен, колкото са мощни и имат доверие в него хората, които го следват, е споделил в словото си след избора Каракачанов.

" Успехите са общи, постигнахме ги дружно. Аз съм на този пост с помощта на Вас. Не тъй като съм най-великият или най-красивият, а тъй като всички в управлението успяхме да обединим и мотивираме нашите членове , че има смисъл да се бориш. Когато всички ние си повярвахме, започнаха да ни имат вяра и други, и постигнахме триумфи. И изборите го демонстрират. Един човек е популярен съгласно това какво ще се каже за него откакто завърши политическата му кариера. Без труд и старания, без жертва на персонално време, всички знаем, че няма по какъв начин да се реализира триумф ", е добавил Каракачанов, представен от пресцентъра на Вътрешна македонска революционна организация.

По думите му най-великият за него водач на Вътрешна македонска революционна организация Тодор Александров е споделил: " Едно дело побеждава тогава, когато за него се води битка ". " Ние продължаваме да водим битка за отстояване на българския народен блян ", е добавил Красимир Каракачанов.

Делегатите на конгреса на Вътрешна македонска революционна организация са преизбрали досегашните членове на националното управление - зам.-председатели Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов, Милен Михов, Атанас Стоянов; учредителен секретар - Юлиан Ангелов; членове - Александър Сиди, Антон Андонов, Борис Вангелов, Васил Христов, Георги Дракалиев, Красимир Богданов, Султанка Петрова.
 БГНЕС-->
Конгресът е разширил състава на Националния изпълнителен комитет с трима души. Новите попълнения - членове на НИК, са депутатите Йордан Йорданов от Добрич и доктор Калин Поповски от Плевен. За член на НИК е бил определен и ръководителят на политическата група " Патриоти за София " в Столичния общински съвет Карлос Контрера, се показва в известието.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР