На днешния ден през 1926 г. се ражда Норма Джийн

...
На днешния ден през 1926 г. се ражда Норма Джийн
Коментари Харесай

10 неща, които не сте подозирали за Мерилин Монро

На днешния ден през 1926 година се ражда Норма Джийн Мортънсън, която ще се трансформира не просто в известна актриса и сексимвол, само че и в същинска легенда и емблема в поп културата и до през днешния ден. 

Мерлин Монро е в действителност именита икона на класическото кино. Някои я свързват с сантименталните и функции и тежък, мъждив взор, а други с русите и къдрици и бяла, лятна рокля, която е повдигната от повея напразно.
 image2_16x9.png Плутон е в Народоосвободителна въстаническа армия ЕРА: какво да чака всяка зодия през идващите 20 ГОДИНИ На фокус
Някои я помнят като актриса, а други като знак на сексапил, като държанка, брачна половинка или жена, чиито хрумвания са изпреварили времето и, само че има десетки други аргументи тя към момента да живее в сърцата на своите фенове.

В тази публикация ние желаеме да превъртим лентата обратно и да се върнем във време на черно-бели филми и бурни любовни истории и да споделим с нас някои любопитни обстоятелства за нея и нейния живот.

В галерита сме събрали 10 аргументи за какво ние (и светът) обожаваме Монро и ѝ се възхищаваме до ден сегашен:
 10 аргументи за какво всички още приказват за Мерилин Монро  10 аргументи за какво всички още приказват за Мерилин Монро  10 аргументи за какво всички още приказват за Мерилин Монро  10 аргументи за какво всички още приказват за Мерилин Монро
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР