На дебат с доста изместен фокус станаха свидетели зрителите на

...
На дебат с доста изместен фокус станаха свидетели зрителите на
Коментари Харесай

Скандално слаб дебат за Европа по БНТ!

На спор с много преместен фокус станаха очевидци феновете на Българска национална телевизия довечера. В предаването ''Панорама'' по Националната телевизия, присъединяване взеха Венцислав Тоцев от ''Патриоти за Валери Симеонов'', Димитър Байрактаров представляващ ''Презареди България'', първият в листата на ''Демократична България'' Радан Кънев, Георги Димов от ''АТАКА'' и водачът на партия ''Воля'' Веселин Марешки.

По-голямата част от участниците през съвсем цялото време говореха по тематики, които са по-подходящи за спор преди идни избори за локален парламент, а не по такива за Европейски парламент. Една от най-обсъжданите тематики беше ниските приходи на българите, които обаче в голяма степен са въпрос от народен темперамент за България и задача на българското държавно управление, а не на бъдещи евродепутати.

"Ние ще се борим за отбраната на дребния и междинния бизнес, който дефинира всеобщо джоба на хората, няма друга по-важна тема'', съобщи Венцислав Тоцев от ''Патриоти за Валери Симеонов''. Тоцев добави, че той неговите съратници са твърди съперници на пакетa ''Мобилност'', както и това, че при влизане в Европейския парламент, ''Патриоти за Валери Симеонов'' няма да бъдат част от нито едно политическо семейство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР