На четвърто място във втори сезон на „Маскираният певец“ се

...
На четвърто място във втори сезон на „Маскираният певец“ се
Коментари Харесай

Край на мистерията: Падна още една маска в „Маскираният певец“ СНИМКИ

На четвърто място във втори сезон на „ Маскираният артист “ се класира Деси Слава, която се криеше съвсем три месеца зад маската на Макарона.

Сладкият и пъстър облик се трансформира в един от обичаните на почитателите на предаването със страхотния си глас и запаметяващи се осъществявания.

В събота вечер феновете чуха от него „ I Don't Want to Miss a Thing “ на Aerosmith и “Hurt” на Christina Aguilera, само че вотът не доближи на Макарона, с цел да се класира за огромния край идната седмица.


„ В костюма се усещах доста радушно. Той ужасно доста ми ограничаваше придвижванията и трябваше да измисля тези ситни стъпки. Трябваше да науча наизуст сцената, тъй като нищо не се виждаше, само че за мен беше необикновено неспокойствие да бъда в този формат.

Безкрайно щастлива съм, че стигнах чак го тук, макар че ме познаха доста рано. Благодаря! “, показа разгорещено певицата за провокациите в шоуто. Панелът съумя да означи следващо попадение, познавайки я.



Булката, Баба Яга и Хищницата не престават напред към грандиозния край на втория сезон на най-мистериозното предаване в ефира. Този път всяка от маските имаше опцията да извърши по две песни на сцената на шоуто, а след второто осъществяване участниците демонстрираха и по една улика.

Булката донесе дребен сервиз за хранене, Хищницата сподели наргиле, а Баба Яга затрудни всички с палки за ударни принадлежности. Алекс Раева, AZIS, Владо Пенев и гост-детективът Джуди Халваджиян се сплотиха още веднъж към името на Невена Цонева за Булката, само че очевидно облиците на Баба Яга и Хищницата ще останат тайнственост до самия край.

Напрежението от оспорвания полуфинал разчупи Шотландецът, който се завърна на сцената на „ Маскираният артист “ като гост-маска от предходния сезон. Детективите имаха четири разнообразни догатки, само че не съумяха да отгатнат, че Етиен Леви се крие зад атрактивния костюм.


Те заложиха на имената на Йордан Караджов, Тома Здравков, Димитър Кърнев и Орлин Павлов.

„ Аз желая да благодаря на целия екип, който дава труда си, с цел да направи такова шоу и развлечение. За мен е чест, че бях поканен. Поклон за всички, които се грижат в тези тежки времена, да накарат феновете да се радват “, показа Етиен Леви за присъединяване в предаването.


Грандиозният край на втори сезон на „ Маскираният артист “ е тъкмо след седмица.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР