на беше удостоен от с грамота за принос в реализирането

...
на беше удостоен от с грамота за принос в реализирането
Коментари Харесай

Детският хор на БНР и състезателките по художествена гимнастика бяха отличени от Президента Румен Радев като посланици на инициативата "Българската Коледа"

на беше почетен от с грамота за принос в реализирането на благотворителната самодейност " " и проявените достойнство, съпричастност, добрина и грижа за детското здраве. Отличени бяха и състезателките от националния тим по художествена гимнастика. Президентът Румен Радев връчи персонално оценките на посланиците на " Българската Коледа " на гала в Гербовата зала, на която беше валидирана и пощенска марка във връзка 20-годишнината на.

Президентът Румен Радев връчи грамотата на основния диригент на Детския радиохор Венеция Караманова. Пред БНР маестра Караманова сподели: " За нас е чест, че Президентът на Република България удостои Детския хор на БНР като дипломат на самодейността " "! Певците от Детския радиохор постоянно одобряват присъединяване си в тази благотворителна самодейност с наслада, тъй като посредством изкуството си вършат хората съпричастни към ориста на нуждаещите се деца! "

Певците от Детския радиохор поздравиха Президента, участниците и гостите на церемонията с " Хубава си, Татковино " на Емануил Манолов.  

БНР подкасти: 257 podcast Music point show Великите европейци
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР