На български излиза автобиографията на Марая Кери - Марая Кери:

...
На български излиза автобиографията на Марая Кери - Марая Кери:
Коментари Харесай

Aвтобиографията на Марая Кери излиза на български

На български излиза автобиографията на Марая Кери - " Марая Кери: Смисълът ", написана от световноизвестната певица и Микаела Анджела Дейвис.

Тя е притежател на голям брой награди, записала е петнайсет студийни албума и държи голям брой музикални върхове, в това число за соло реализатор с най-вече номер 1 сингли в историята. В книгата изпълнителката споделя за живота си искрено и без филтри.

Отне ми цялостен един живот да събера куража и да добия яснотата, нужни за написването на тези записки. Искам да опиша историята на моментите – на възходите и паденията, на триумфите и контузиите, на неуспехите и фантазиите, които ме направиха индивида, който съм през днешния ден. Макар че в хода на кариерата ми са разказвани доста истории за мен и за изложби на публичното внимание персонален живот, до момента беше невероятно да споделям сложността и дълбочината на претърпяното от мен в една публикация в списание или в десетминутно телевизионно изявление. А и в тях думите ми постоянно са пречупени през призмата на някого другиго, с цел да удовлетворят нечие предпочитание да бъда сложена в рамка.

Тази книга съдържа спомените ми, неуспехите ми, страданията ми, оцеляването ми и моите песни. Без филтри. Върнах се назад в детството си и дадох глас на изплашеното малко момиченце вътре в мен. Дадох думата на онази изоставена и амбициозна госпожица.

Предадената, само че триумфираща жена, която съм през днешния ден, споделя нейната история. Беше ми необикновено мъчно, изцеляващо и смиряващо да напиша тези записки. Искрено се надявам, че ще придобиете ново схващане освен за мен, само че и за силата на човешкия дух.

С любов,

Марая

***

" Марая Кери: Смисълът " е разтърсваща изповед, наситена с болежка и страдалчество, само че на първо място това е една вдъхновяваща история за оцеляването и смелостта, за целебната мощ на музиката и спасението, което тя носи. Марая Кери е моят Феникс – единствена, недостижима, безконечна. "

Мария Илиева, певица и музикален продуцент
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР