На български излезе втората книга от бестселъровата трилогия Рай“ на

...
На български излезе втората книга от бестселъровата трилогия Рай“ на
Коментари Харесай

Каквото се случи в рая… от Елин Хилдебранд – екзотиката на незабравените тайни

На български излезе втората книга от бестселъровата трилогия „ Рай “ на Елин Хилдебранд – „ Каквото се случи в рая… “. След като ни срещна с борбената Айрийн Стийл и неустоимия свят на богаташите от остров Сейнт Джон в първата си книга, „ Зима в парадайса “, Елин Хилдебранд се завръща още веднъж на дребното парче земя, където лятото е постоянно.
Буря доближава от морето. А на брега пред Айрийн стои индивидът, който тя най-вече желае да види – брачният партньор ѝ, умрял в злополука с хеликоптер. На тропически остров, където се оказва, че е пазил в загадка цялостен един различен живот.
Разбира се, това е единствено сън. И тя, и двамата ѝ синове са оставили Сейнт Джон зад тила си и са се върнали в действителността на сивото всекидневие. Обаче островът на блаженството не е подготвен да ги пусне да си отидат. Каквото се случи в парадайса, не всеки път остава в парадайса.
Нестандартното комбиниране сред престъпна история и романс, което печели славата на Елин Хилдебранд по целия свят, ни разкрива неповторима фамилна история, преплела орисите на няколко герои в танц на идилията, хубостта и безконечните интриги на огромните пари.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР