На автосалона в Мюнхен през миналия септември Renault представи петото

...
На автосалона в Мюнхен през миналия септември Renault представи петото
Коментари Харесай

Новото Renault Megane E-Tech Electric идва у нас през април

На автосалона в Мюнхен през предишния септември Renault показа петото потомство на Megane, който получи допълнение към името си E-Tech Electric. Новият модел към този момент не е хечбек от С-сегмента, а напълно електрически стилен кросоувър, който съумява да направи модерния и софтуерен електрически автомобил наличен, без да прави компромис с успеваемостта и удоволствието от шофирането.

Новото е с компактни размери извън и огромен шир от вътрешната страна. Моделът съблазнява с атрактивен и трогателен дизайн, оптимално съответствие на външните размери към пространство в купето, огромен багажник, наслаждение от шофирането и всички нормални преимущества на електрическите автомобили.



Новото Renault Megane E-Tech Electric предлага на клиентите уравновесени и усъвършенствани характерности на рационална цена. Различните версии на модела покриват потребностите на клиентите както за ежедневна приложимост, по този начин и за по-дълги пътувания. Цените на модела стартират от 65 790 лв. за равнище Equilibre, оборудвано с батерия с потенциал 40 кВтч и електромотор с мощ от 130 к.с.

Нивото на съоръжение Techno е на цена от 79 900 лв. с батерия от 60 кВтч и електромотор с мощ 220 к.с. Най-високото равнище Iconic коства 88 900 лв. и предлага характерности като кожен салон, електрическо контролиране на предните седалки с отопление и масаж, музикална система Harman-Kardon и друг цвят на покрива.



Част от страстта с новото Renault Megane E-Tech Electric е свързаността. За да остане постоянно настоящ, моделът се предлага с безвъзмездна 5-годишна съгласуваност на системата OpenR Link, позволяваща актуализиране на софтуера по въздух.

Новото Renault Megane E-Tech Electric се предлага с гаранция на автомобила от 5 години или 100 000 км, с 24-часова пътна помощ, 7 дни в седмицата в границите на страната и гаранция на батерията от 8 години или 160 000 км. Новият Megane E-Tech Electric се създава в завода на Renault в Дуе, намиращ се в северната част на Франция.

Поръчките на модела за България стартират от първото тримесечие на 2022 година, a първите коли у нас се чакат през април.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР