На автомобилния салон в Токио Honda свали покривалото на много

...
На автомобилния салон в Токио Honda свали покривалото на много
Коментари Харесай

Honda показа в Токио най-щурите си идеи

На автомобилния салон в Токио Honda смъкна покривалото на доста от подготвяните концептуални модели в последните месеци. Те обаче не наподобяват на нищо друго, което компанията е правила досега. Фокусът е върху бъдещето без въглерод и постигането на прогрес в превръщането на бензиновите транспортни средства в по-чисти и по-икономични.

Top 10 cars of 2017. #tokyomotorshow https://t.co/vYmVuiXUEd pic.twitter.com/Rxo5ZDXyx7
— motoring.com.au (@motoringcomau) October 27, 2017
Honda Sports EV Concept – международна премиера




Това е концептуален модел, който комбинира електрическото транспортно средство с изкуствен интелект в плътно тяло, което да достави оптимално задоволство и приятност на водачите.

Honda Urban EV Concept




Построен на новоразработена EV платформа, Honda Urban EV Concept е концептуален модел, който демонстрира технологията и посоката на планиране за бъдещите всеобщи електрически модели на марката. Нов модел, основаващ се на тази идея, ще се продава първо в Европа, а по-късно в Япония през 2020 година Емблемата на Honda при тази идея е синя и точно с такава марката ще бележи бъдещите си електрически модели. В предната част на колата, на екран сред фаровете ще могат да се пускат интерактивни послания на най-различни езици, в това число поздравления, препоръки към другите водачи, или последни данни за заряда на акумулаторните акумулатори на електрическия автомобил.

Honda NeuV




Honda NeuV е концептуален модел на EV, изследващ капацитета на продуктите за подвижност, които ще бъдат в допълнение разширени с автоматизирани технологии за задвижване и изкуствен интелект. NeuV прави преценки за положението на напрежението на лидера въз основа на изражението на лицето и/или тона на гласа, като обезпечава помощ на лидера за безвредно шофиране и като учи метода на живот и желанията на лидера, дава оферти за връзката сред водача и подвижността.

Honda RoboCas Concept




Концепцията Honda RoboCas е артикул за електрическа подвижност с дребни размери. Различни пространства могат да бъдат свободно комбинирани с компактното по размери купе на причудливото транспортно средство.


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР