На актьорите понякога им се налага да правят неща, които

...
На актьорите понякога им се налага да правят неща, които
Коментари Харесай

Носителят на Оскар, който отказа да снима секс сцена

На актьорите от време на време им се постанова да вършат неща, които по принцип не биха, или пък не желаят, само че ролята ги изисква.

Секс сцените не са по никакъв начин непознати на много артисти, само че има и такива, които твърдо отхвърлят да вземат участие в сходни. Оказва се, че двукратният притежател на Оскар Махершала Али е един от тях.

В подкаста Mind Power Mixtape Али споделя, че е отказал да взе участие в планувана секс сцена в " Странният случай с Бенджамин Бътън " (2008 г.) с Таражи П. Хенсън. Но не тъй като не харесва колежката си, а тъй като това би било в прорез с религиозните му вярвания.
 Снимка 409317

Махершала Али е част от мюсюлманската общественост Ахмадия и съгласно вярванията си не може да симулира секс. Когато е приел ролята, е споделил на сътрудника си, че няма по какъв начин да направи въпросната сцена, която е била вписана в сюжета, написа Entertainment Weekly.
 Махершала Али, Unruly, HBO и лимитираният сериал за боксовата легенда Джак Джонсън
Махершала Али ще бъде именит боксьор

Ново предизвикателство пред носителя на Оскар

В нея героите на Али и Хенсън се целуват, което пък прераства в секс. Но Дейвид Финчър се е съобразил с условията на артиста и сцената е завършила единствено с целувките, а продължението е било оставено на въображението на феновете.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР