На 9 юни списание и клуб Business Lady връчиха за

...
На 9 юни списание и клуб Business Lady връчиха за
Коментари Харесай

Поредно отличие за успешните инициативи на Fibank - Smart Lady и Debit Mastercard Platinum

На 9 юни списание и клуб Business Lady връчиха за дванадесета поредна година своите награди „ BUSINESS LADY “ 2022. Наградите се връчват за максимален принос на българската делова жена в разнообразни категории.

Сред спечелилите справедливо бе и госпожа Илона Станева - шеф „ Маркетинг и реклама " във Fibank. Тя получи наградата „ Устойчиво развиване “ поради плана Sustainable lady фонд, част от програмата в помощ на дамите бизнесмени Smart Lady. В него Fibank си партнира с Mastercard®, с цел да обезпечат поддръжка на новаторски зелени старт-ъп планове точно на български дами бизнесмени.



Г-жа Станева също по този начин бе отличена и в категория „ Креативни и новаторски маркетинг подходи “ поради лансиращата акция Debit Mastercard® Platinum с присъединяване на известния български цигулар Васко Василев, който стана дипломат на новата карта.



„ Признанието, което получих, не е единствено за мен, само че и за екипите и сътрудниците, без които нямаше по какъв начин да се оправим толкоз добре и за следващ път да демонстрираме, че Fibank е една от най-модерните и сполучливи банки у нас. Като експерт с дълготраен опит знам, че без вложени страст, мисъл и душа, нито един артикул или услуга не може да бъде оценен от потребителите единствено чрез способите на маркетинга и рекламата. Всичко, което вършим, като екип тук във Fibank, го вършим с тази мисъл, влагайки частичка от себе си. Това е ключът към триумфа. Благодаря и на сп. Business Lady, че събра още 149 сполучливи съидейници довечера, с цел да споделим скъп опит и идеи”, показа от сцената госпожа Станева.



Наградите са продължение на главната цел на изданието - да споделя сполучливи бизнес практики, да бъде естрада за разнообразни професионални триумфи, персонални качества и постижения. Както и да въодушеви още дами, които да поемат по пътя на триумфа.



(в материала има продуктово позициониране)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР