На 9 януари тази година Катрин Елизабет Мидълтън празнува 41-ия

...
На 9 януари тази година Катрин Елизабет Мидълтън празнува 41-ия
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън: Edna прелестна принцеса на 41

На 9 януари тази година Катрин Елизабет Мидълтън чества 41-ия си рожден ден .

Сключвайки брак с английския престолонаследник, принц Уилям, тя стана херцогиня на Кеймбридж , само че след гибелта на кралица Елизабет Втора през 2022 година Кейт тя наследи още две трофеи.

Едната от тях е херцогиня на Корнуол , каквато до неотдавна беше Камила Паркър Боулс, към този момент кралица консорт. По-висшата купа, с която брачната половинка на Уилям беше удостоена, е принцеса на Уелс - принадлежала по-рано на принцеса Даяна. След като татко му Чарлз към този момент е крал на Англия, на собствен ред Уилям пое по неговите стъпки с купата принц на Уелс.

След сватбата си с принц Уилям през 2012 година Кейт Мидълтън се трансформира в един от най-обичаните членове на кралското семейство. Освен безупречна в стила си , принцесата на Уелс е един от най-ангажираните кралски особи . Съпругата на принц Уилям е отдадена на дела като психологично здраве измежду деца и възрастни, обучение и запазване на околната среда.

Днешният рожден ден е сладко-горчив за принцесата , чийто празник се състои в разгара на несъгласията към автобиографията на принц Хари „ Резервен “ ( “Spare ”). В неделя бяха излъчени две телевизионни изявленията с херцога на Съсекс, като се чакат и още негови участия при излизането на записките на 10 януари.
 Кейт Мидълтън зашемети в алено на дипломатически банкет в Бъкингам  Кейт Мидълтън зашемети в алено на дипломатически банкет в Бъкингам  Кейт Мидълтън зашемети в алено на дипломатически банкет в Бъкингам  Кейт Мидълтън зашемети в алено на дипломатически банкет в Бъкингам
По традиция Кейт Мидълтън получава пожелания освен от фенове, само че и от членове на кралското семейство. Чарлз Трети и Камила поздравиха обществено принцесата на Уелс в формалния си Twitter профил, споделяйки прелестен кадър . Към фотография на Кейт, на която тя получава букет цветя от малко момиче, двойката написа: „ Пожелаваме на принцесата на Уелс доста благополучен рожден ден! “

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР