На 9 септември 2022 г. Betahaus, първият споделен офис в

...
На 9 септември 2022 г. Betahaus, първият споделен офис в
Коментари Харесай

НОВОТО RENAULT MEGANE E-TECH ELECTRIC ВЗЕ УЧАСТИЕ НА СЪБИТИЕТО ПО СЛУЧАЙ 10-ГОДИШНИНАТА НА BETAHAUS С ИНОВАТИВНА СВЕТЛИННА ИНСТАЛАЦИЯ

На 9 септември 2022 година Betahaus, първият споделен офис в България, отпразнува 10 години от основаването си на специфичното събитие „ Enter the Betaverse ”.
По случай лансирането си на българския пазар новото Renault Megane E-Tech electric се включи в tech зоната на събитието с новаторска светлинна апаратура.
Интерактивната апаратура разреши на гостите на събитието да изпишат върху стената зад модела персонализирани послания, описвайки с какво свързват основни думи като бъдеще, иновация, подвижност и гражданска война.

Лансиращата акция на новото Renault Megane E-Tech electric стартира на 26 септември 2022 година, а тестдрайв коли към този момент има в множеството дилърства в страната.

Като пионер и водач в региона на електрическата подвижност и по случай лансирането на най-новия и софтуерен модел в своята гама - Megane E-Tech electric, Renault взе присъединяване в събитието „ Enter the Betaverse ” по случай 10-годишнината от основаването на Betahaus, първият споделен офис в България. Марката се отличи в tech зоната на събитието с новаторска светлинна апаратура.

ПОДИУМ ЗА ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ПОСЛАНИЯ

Посетителите на събитието „ Enter the Betaverse ” имаха опция да се срещнат от близко с новото Renault Megane E-Tech electric. Изложеният експонат беше в лансиращия за модела цвят – сив rafale, и в най-високото съоръжение iconic с електромотор с мощ 220 к.с. и 60-киловатова батерия със зарядно устройство, позволяващо DC зареждане от 130 kW и AC зареждане от 22 kW.

В рамките на извънредното събитие инсталацията на новото Renault Megane E-Tech electric даде опция на гостите да изпишат върху стената зад модела персоналзирани послания. Всеки искащ имаше опция да опише с какво свързва основни думи като бъдеще, иновация, подвижност и гражданска война.

Щастливи сме, че взехме присъединяване в това особено за Betahaus събитие с най-новия ни софтуерен модел - Megane E-Tech electric. Този електрически автомобил е напълно в свои води в tech зоната на събитието. Тъй като за нашата марка постоянно е било значимо да се вслушваме в клиентите и феновете си, интерактивната апаратура, посредством която позиционирахме модела, разреши на гостите да дават тяхната визия по основни въпроси като нововъведението и подвижността. Даниел Владев, бранд управител Renault

ЛАНСИРАНЕ НА RENAULT MEGANE E-TECH ELECTRIC В БЪЛГАРИЯ

След като показа предпремиерно Megane E-Tech electric на Автомобилен салон София през юни, Renault започва солидна лансираща акция за новия си електрически модел на 26 септември 2022 година

Почитателите на марката ще могат да се срещнат с Megane E-Tech electric чрез връзка в телевизия, преса, цифрови медии, както в дилърствата в страната, в множеството от които към този момент има тестдрайв коли разполагаем.

*Източник: www.renault.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР