На 9 май бизнесменът Марин Гърдев от карловското село Васил

...
На 9 май бизнесменът Марин Гърдев от карловското село Васил
Коментари Харесай

Бизнесмен от Пловдивско прострелян с пистолет, в който уж нямало патрони

 На 9 май предприемачът Марин Гърдев от карловското село Васил Левски отишъл на посетители на приятеля си Кирил Петков. 55-годишният от същото село поканил предприемача на посетители, който е прочут в района на Подбалкана и се занимава с изкупуване на скрап, да честват дружно Деня на успеха.

Събрали се към барбекю, цел ден яли, пили и се веселили. Многократно на посетители ходили хората от селото, хапвали, пийвали и си тръгвали. Гърдев и Петков обаче непроменяемо били на барбекюто и не спирали да подвигат чашите.

Вече били солидно почерпени, когато Кирил Петков извадил противозаконния си револвер " Макаров " и почнал да се хвали пред приятеля си какво оръжие има. Гърдев упорствал да бъде свален револверът, споделил, че ще стане някоя пакост, само че притежателят на оръжието декларирал, че вътре няма патрони.

Насочил го към приятеля си, натиснал спусъка и ненадейно проехтял изстрел. Куршумът минал през пръстите на едната ръка на Гърдев, само че траекторията му траяла към главата, тъй като той имал пострадвания в региона на устата и евентуално патронът е засегнал и врата му.

Днес ще му бъде изработен скенер, с цел да се види тъкмо къде е затънал патронът. Веселякът Петков е бил задържан за 24 часа. Разследващи оповестиха за " Блиц ", че са безапелационни, че станалото не е било съзнателно и случаят е несъзнателен. Опасност за живота на простреляния няма.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР