На 80-годишна възраст почина Цено Ценов - президент на Европейската

...
На 80-годишна възраст почина Цено Ценов - президент на Европейската
Коментари Харесай

Отиде си дългогодишният ръководител в борбата Цено Ценов

На 80-годишна възраст умря Цено Ценов - президент на Европейската федерация по битка и вицепрезидент на Световната централа (UWW).

Българинът бе фактор в интернационалната организация още от нейното основаване през 1978 година, а през 2002-а влeзe и в управнически органи.

Ценов бе измежду доайените на управителни постове и в българския спорт. Бивш ръководител на Българската федерация по битка, той бе и дълготраен член на Българския олимпийски комитет, както и изпълнителен шеф на фондация " Български спорт ".

Спортната редакция на bTV изрича откровени съболезнования на фамилията и околните му!
Последни Най-четени Красимир Живков: Не познавам Николай Миховски, нито Пламен Бобоков Ресторантите отварят и за клиенти на закрито в понеделник Кулата в Пиза чака гости: От на следващия ден Италия ще позволи достъпа до множеството туристически обекти Демонстрация и в Лондон в взаимност с митингите в Съединени американски щати Заровен отпадък в Червен бряг: Не е ясно по кое време отпадъкът е докаран Близо 25 хиляди $ за билет от дебюта на Джордан в НБА (ВИДЕО) Първи туристи на Слънчев бряг: Работят единствено 4 хотела, от на следващия ден - и плажът Астронавтите от „ Дракон “ към този момент са на борда на Международната галактическа станция Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР