На 64-годишна възраст и навлизайки в петото си десетилетие на

...
На 64-годишна възраст и навлизайки в петото си десетилетие на
Коментари Харесай

Кой ще замени актьори като Том Ханкс?

На 64-годишна възраст и навлизайки в петото си десетилетие на актьорската си кариера, Том Ханкс се настани в ролята на кино звезда, която може да назовем „ непрекъснатия добър татко на киното “. С репутацията си на толкоз добър човек в живота, колкото е и на екрана, Ханкс носи бялата си брада с достолепие. А кастингът за новите му функции подхожда на възрастта му.

В новия филм News of the World, който върви по Netflix, артистът затвърждава статута си на " най-хубавото татенце в киното ". Но дали холивудският “Г-н Добър човек “, не съставлява края на една ера – на същинския артист, който с лекост влиза в разнообразни облици?

News of the World на режисьора Пол Грийнграс е самоуверен уестърн, в който действието се развива след края на Гражданската война в Съединени американски щати. Ханкс играе деец, обикалящ Тексас, когато се натъква на изгубено младо бяло момиче (Хелена Зенгел). Тя приказва чудноват език, а героят на Ханкс потегля на рисково пътешестване, с цел да върне сирачето на фамилията му. Отношенията им се разпростират във времето – изначало жестоко, а по-късно с неочакван изблик на трогателна любов.

Застаряващата тежка артилерия на Холивуд

От години в Холивуд се приказва, че няма нови артисти, които да изиграят в действителност внушителни мъжки облици – от мачовци, до мъже с дълбока сензитивност, която се харесва на всеобщия Холивудски фен. Талантливите реализатори може да са на всички места, само че филмовите звезди са основно размер M, по-скоро S и това е проблем. Търсят се приключени артисти със мощно мъжко наличие със силово поле към тях, което притегля публиката. Търсените артисти би трябвало да имат захаросаното постоянно положително въодушевление на Дуейн " Скалата " Джонсън или тежестта и достолепието на Дензъл Вашингтон. Но универсално положителни артисти, които да назовем „ новият Том Ханкс “, към момента се търсят къде ли не.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР