На 51-годишна възраст след дълго боледуване почина Дейвид Славчев, актьор

...
На 51-годишна възраст след дълго боледуване почина Дейвид Славчев, актьор
Коментари Харесай

На 51 г. си отиде актьорът Дейвид Славчев

На 51-годишна възраст след дълго боледуване умря Дейвид Славчев, артист и шеф на Видинския спектакъл. Той беше прочут от дребния екран и като кореспондент от ранните години на " Господари на ефира ", съобщи БГНЕС.

Като кореспондент Славчев внесе скрито гранатомет в постройката на външно министерство, като по този начин сподели какви са ограниченията за сигурност там. След репортажа му в Министерство на външните работи незабавно реагираха и инсталираха скенери на входа, както и проведоха специфичен пропусквателен режим в постройката.
Дейвид е роден на 14 юли 1971 година. Първите си крачки в актьорската кариера прави на сцената на Младежкия спектакъл, когато е едвам на осем години в пиесата „ Не събуждайте госпожата “. Следват участия в детски стратегии по Българската национална телевизия. През 1991 година е признат в НАТФИЗ в класа на проф. Стефан Данаилов. След завършването му продължава кариерата си в " Софийския пътуващ спектакъл " и " Младежкия спектакъл ".

Семейството на артиста изрича откровени благодарности към екипа на проф. Николай Габровски от МБАЛ " Пирогов " за грижите, положени през последните 7 месеца за Дейвид.

Поклон пред паметта му!
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР