На 5 км от изумрудените плажове на Акти Салоникю, Халкидики

...
На 5 км от изумрудените плажове на Акти Салоникю, Халкидики
Коментари Харесай

На море в Гърция: Агнешки котлети, салата, бира и сладолед - €17

На 5 км от изумрудените плажове на Акти Салоникю, Халкидики - село Метагици: голяма порция агнешки котлети (мега вкусни), салата, бира, вода, самун и сладолед, като комплимент - 17€.

За тези, които се чудят що се редим на опашка на границата с Гърция. Това написа във Facebook българин, като качи и фотография на обяда си, видя Sofia24.bg.

" Много по-вкусана храна. Много по-добро убслужване и постоянно с усмивка посрещат ", написа жена под обявата.

Ето и още мнения от удовлетворени българи:

" И ще продължаваме да се редим! И те още ще се чудят, само че не се замислят? " ;

" При нас една бутилка дребна водичка на заведение 1,50 лева " ;

" Така е, всичко е доста по-по-най, спрямо нашето Черноморие! Нека още да се чудят! " ;

" За двама - гръцка салата, голяма, за наяждане, 2 бири, тиквички - голяма порция, калмари и барбун, всякакви там разядки - 28 евро с усмивки и да ти е кеф бакшиш да дадеш! " ;

" Наздраве! Странното е, че към момента има хора, които си мислят, че българите вървят в Гърция с цялостни багажници консерви. В Гърция (с минимални изключения) е изрично доста по-евтино от София, за качество на храната и сервиз да не приказваме " ;

" За огромните порции и цените ли се редите? Не, главно е отношението, чистотата и обслужването. Съседна страна и се чувстваш обгрижван като екскурзиант, даже и с лекия гъдел, казвайки ти някоя и друга дума на български. Иначе да, порциите са огромни, храната е вкусна и си заслужават цената, само че всеки натъртва на това и, че за едно фрапе лежим на шезлонг. По Черноморието би трябвало да изкарат някоя обучителна школа по какъв начин се задържат клиенти, а не отблъскват с безочливо или безразлично държание. Даже им причиняваш дискомфорт, че би трябвало да те обслужат ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР