На 5 февруари в 20:30ч се очертава много активно и

...
На 5 февруари в 20:30ч се очертава много активно и
Коментари Харесай

Снежно пълнолуние в Лъв

На 5 февруари в 20:30ч се обрисува доста интензивно и с напрежение пълнолуние в символ Лъв. 

Пълнолунието през февруари е известно като Снежното пълнолуние или Снежната луна, защото нормално това е времето, когато вали най-вече сняг и е най-студеното време от годината.

Пълнолунието бележи края на лунен цикъл, когато Луната свети най-ярко и може да разкрие скрита информация и усеща. Това може да се схваща като миг на избавление, на занемаряване на всичко, което към този момент не ни служи (било то взаимоотношения, хора, обстановки, привички или мисловни модели, които са токсични, отрицателни или просто към този момент не са полезни). Сега сме подтиквани да поемем контрола над живота си. Необходими са промени!

Пълнолунието се реализира в символ Лъв и насочва вниманието ни към връзките сред хората и другарството. По време на пълнолуние могат да се появят дълбоки страсти. Меркурий ще бъде в непосредствен съвпад с Плутон, тъй че думите и мислите в този момент ще имат голяма мощ. Крайностите би трябвало да се заобикалят.

Труден аспект поражда с помощта на Уран, планетата на пробуждането и смяната, дейна освен това пълнолуние. Т-квадратът на пълнолунието с Уран в Телец демонстрира блян към независимост, възобновяване, развиване и живот съгласно нашата вътрешен глас. Това, което може да ви задържи, е само страхът. Страх от загуба на прочувствена, материална или финансова сигурност. Можете да изпитате доста вътрешни напрежения, когато желаете да поемете в нова посока. Но е съвсем неудържимо – смяната е неизбежна! Квадратът на Уран в Телец усилва нуждата от огромни промени в живота.

Може да се съмнявате дали вършиме верния избор и да се страхувате, че ще бъдете подложени на критика от външния свят. Осъзнайте, че в този момент можете да се откажете от отрицателните вярвания, което ще ви накара да израснете. Неочаквани събития могат да накарат Вселената да ви изпрати в нова посока, в случай че се съпротивлявате на новите промени. Вече нищо не може да остане същото. С неустойчивостта, която провокира Уран, Вселената евентуално ще изпрати явен сигнал за това, което към този момент не е устойчиво в живота ни.

Сега може да зародят усеща на неустановеност или своенравие. Това Пълнолуние просто ни слага по отношение на нашето вътрешно „ Слънце “, а Уран разклаща нещата, с цел да ни разсъни за по-дълбока истина и по-висша мъдрост. Разтърсва нещата, с цел да можем да ги забележим от нова позиция и от нова вероятност. Както се споделя, когато променим метода, по който гледаме на нещата, нещата, на които гледаме, се трансформират.

Под въздействието на Пълнолунието в Лъв могат да се засилят такива черти на характера като фукане, егоизъм и надменност. Хората стават по-егоистични, егоцентрични и потребността от внимание нараства.

Посланието на Пълнолунието в Лъв е: Празнувайте живота! Живейте, обичайте, смейте се!
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР