.На 4 януари 12-годишната Лиляна Кирилова е напуснала учебните занятията

...
.На 4 януари 12-годишната Лиляна Кирилова е напуснала учебните занятията
Коментари Харесай

12-годишната Лили е склонна да лъже, няма я от...

.На 4 януари 12-годишната Лиляна Кирилова е напуснала образователните занятията в Шесто СОУ и от този момент е в неопределеност . Момичето е оповестено за общодържавно търсене.

За определяне на местонахождението й са извършени редица оперативно-издирвателни мероприятия - срещи с негови родственици и познати на територията на Монтана и община Лом, само че досега то не е намерено. Момичето е живеело при дядо си в кв. "Кошарник " в регионалния град.

Лиляна Кирилова е на забележима възраст към 12-14 година, с растеж към 150-160 см, обикновено телосложение, права, черна, дълга коса, продълговато, мургаво лице, тънки вежди и дебели устни.

В деня на изгубването си е била облечена в черен чеп, мрачно яке и бежови ботуши. Няма документи за идентичност. Склонна е да лъже и да фантазира.

Умоляват се жителите, които могат да дадат информация за местонахождението й, да уведомят най-близкото Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи или да подадат сигнал на тел. 112, както и на тел: 096 /396 500, 096 /396 491. Анонимността е обезпечена.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР