На 4-ти и 5-ти юни, ФК Пирин организира демонстративни мачове

...
На 4-ти и 5-ти юни, ФК Пирин организира демонстративни мачове
Коментари Харесай

Пирин дава втори шанс на млади български играчи

На 4-ти и 5-ти юни, ФК Пирин провежда демонстративни мачове с присъединяване на млади български футболисти сред 18 и 22 годишна възраст, които играят проведен футбол, само че нямат професионални контракти.

Двубоите ще се проведат на стадион „ Христо Ботев “ в Благоевград и имат за цел да дадат втори късмет на млади родни момчета, които заради една или друга причина не са съумели да намерят реализация в професионалния футбол досега.

„ Нашата бъдеща тактика е обвързвана с това да даваме път на млади български играчи, каквито без подозрение имаме в нашата школа и в първия тим. Това е в ДНК-то на Пирин. Но в това време в никакъв случай не можеш да бъдеш сигурен, дали не си пропуснал някой надарен футболист, който има желанието, качествата и характера да носи зелената фланелка на нашия тим. Всеки заслужава втори късмет, още повече, когато става въпрос за младежи, за млади футболисти. В МЛС и другите спортове в Съединени американски щати от години се вършат сходни драфтове и резултатите са сполучливи. Подобни демонстративни мачове се организират непрекъснато и в Европа. За да намериш една находка, би трябвало да търсиш деликатно. Никога не знаеш от кое място може да излезе нещо забавно “, съобщи президентът на ФК Пирин Станислав Манолев във връзка самодейността.

Желаещите да вземат присъединяване в демонстративните мачове би трябвало да изпратят на гланц адрес [email protected] малко СV със следната информация: навършени години, място на раждане, сегашен клуб, предходен клуб или клубове, растеж, тегло, желан пост, по-силен крайник, телефон за връзка.

Одобрените участници ще бъдат получат повече информация за присъединяване си в демонстративния мач по имейл или посредством позвъняване по телефон.

Демонстративните мачове не са предопределени за състезатели от школата на ФК Пирин.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР