На 4 септември по bTV започва излъчването на популярната надпревара

...
На 4 септември по bTV започва излъчването на популярната надпревара
Коментари Харесай

„Гласът на България” се завръща с яка конкуренция между треньорите

На 4 септември по bTV стартира излъчването на известната конкуренция за артисти „ Гласът на Българя ”. За момента от малкия екран не издават нищо за участниците, които ще се стремят към купата и паричната премия от 50 000 лв.. За сметка на това обаче се приказва за огромна амбция на менторите и треньори на кандидатите точно от техния тим да излезе новият огромен глас.

А журито остава същото като предходната година – Галена, Дара, Любо Киров и Иван Лечев. И четиримата декларират, че ще употребяват всевъзможни тактика, с цел да завоюват треньорската победа, която в предното издание малко изненадващо отиде при Галена, която беше наставник на победилата национална певица Петя Панева.

От bTV оповестяват също, че този път „ Гласът на България ” ще има спомагателна цел – пропагандиране на „ зелени практики ” и насочени към екологията и опазването на природата дейности. Това е първата българска телевизионна продукция, която ще се опита да стане изцяло „ зелена ” и да понижи отпечатъка си върху природата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР