На 39-годишна възраст, вратарят беше избран за играч на годината

...
На 39-годишна възраст, вратарят беше избран за играч на годината
Коментари Харесай

39-годишен вратар е номер едно в Шотландия

На 39-годишна възраст, вратарят беше определен за състезател на годината в за рекорден трети път. Играчът на беше определен още веднъж в гласуването на публицистите, откакто преди 16 години за първи път завоюва премията в предходния си интервал с клуба от Единбург.

е национал на и резервира пет „ сухи мрежи “ в шест мача от квалификациите за Световното състезание, с цел да помогне на родината си да взе участие в плейофите за място в. Шотландците одобряват на 1 юни, а спечелилият играе с четири дни по-късно. Той е капитан на и изведе отбора си до третото място в Премиършип, което дава право на присъединяване н квалификацията за плейофния кръг на през идващия сезон, както и до финала за на Шотландия, където ще се срещне с на 21 май.

Гордън изпусна два цялостни сезона заради съществени пострадвания на коляното преди десетилетие и завоюва втората си премия за състезател на годината през 2015 година, когато играе за. Той завоюва вота на футболните публицисти пред и Камерън Картър-Викърс от Селтик, както и от Глазгоу Рейнджърс. Наградата е връчена за първи път през 1965 г.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР