На 35 години бившият световен топмодел и настоящ актьор Джейми

...
На 35 години бившият световен топмодел и настоящ актьор Джейми
Коментари Харесай

Джейми Дорнан - златният торс на Холивуд

На 35 години някогашният международен топмодел и сегашен артист Джейми Дорнан продължава да се тъпче със снаксове, пържени картофки, напълно недиетична кола и даже бира и все пак, в случай че има нещо в действителност секси във кино лентата „ 50 нюанса освободени “ (третата и последна – амин! – част от поредицата по романите на Е.Л.Джеймс), то това е точно той.

„ Златният торс “ е название, с което вестник „ Ню Йорк Таймс “ удостоява Дорнан, когато през 2006 година двамата с Кейт Мос вършат онази прословута билборд акция – голи, единствено по джинси Calvin Klein. По това време Джейми е измежду най-високоплатените модели мъже в света, има контракти с Dior, Armani и несъмнено, с Calvin Klein. Дори го назовават „ мъжът Кейт Мос “. Слуховете, че са били и гаджета с Мос макар разликата от 7 години в нейна изгода, не престават да циркулират из медиите, само че нито един от двамата в никакъв случай не ги е потвърждавал. Фотографът Брус Уебър обожава да работи с Дорнан (между другото, Джейми към момента не се е оплакал от полов тормоз от страна на Уебър, както направиха мнозина други модели по образеца на #me too и #time’s up, заради което Vogue отхвърли да работи повече с фотографа).

Роден в Северна Ирландия в семейство на гинеколог и здравна сестра, Джейми има щастливо детство, запълнено напълно с уроци в методисткото учебно заведение, тренировки по ръгби и часове в театралната школа. Тийнейджърските му години обаче са белязани с горест – на 16 губи майка си, която си отива от рак, а единствено няколко месеца по-късно четирима от най-хубавите му другари от тима по ръгби, който е нещо като негово второ семейство, умират в автомобилна злополука. Така единствено за към 14 месеца животът на Джейми Дорнан се прекатурва на 180 градуса. Баща му и двете му по-големи сестри въпреки всичко съумяват да го утешат, само че най-много му оказва помощ музиката. Прави тайфа дружно с приятеля си от детинство Дейвид Алекзандър – Sons of Jim. Изпълняват кавъри и лични части и даже имат участия, а Дорнан схваща, че извънредно доста му харесва да е под светлините на прожекторите.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР