На 31 януари спецполицаи откриха половин тон висококачествена дрога, импрегнирана

...
На 31 януари спецполицаи откриха половин тон висококачествена дрога, импрегнирана
Коментари Харесай

Сензация в БЛИЦ! Убиецът на Георги Илиев стоял зад откритите 500 кила кокаин в София!

На 31 януари спецполицаи откриха половин звук висококачествена дрога, импрегнирана в кашони с цитрусови плодове. Пазарната цена на хванатия кокаин възлиза на към 22 милиона евро на едро, само че в случай че беше пуснат в дилърската мрежа цената му би надхвърлила 100 милиона лв..

От няколко месеца следователи и прокурори работят по няколко версии за засечената дрога. Според една от тях с контрола по доставката на бялата пратка се е заел извънредно рисков нарушител, който е направил персонално няколко поръчкови убийства на знакови представители на родния ъндърграунд.





Подозира се, че убиецът персонално е пратил в отвъдното Георги Илиев, а също така е апетитен и за отвличането и убийството на различен наедрял представител на тогавашната империя ВИС-2 Методи Методиев-Мето Илиенския (на фотографията отдолу), който изчезна от вкъщи си в квартал "Бояна " през 2003 година и в никакъв случай повече не бе забелязан жив.

Криминалистите към този момент са влезнали в следите на безмилостния екзекутор, само че поради неговия инстинкт за оцеляване залавянето му е извънредно мъчно. Предполага се, че килърът от години живее отвън рамките на България и се прибира доста рядко.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР