На 31-ви октомври, неделя, от 15:00 часа  на кръстовището на ...

На 31-ви октомври, неделя, от 15:00 часа  на кръстовището на

Акробати с акция Шофиране БезОтпадъци във Варна

 На 31-ви октомври, неделя, от 15:00 часа  на кръстовището на катедралата-бул. " Христо Ботев " и бул. " Владислав Варненчик ", съдружие БГ Бъди деен и съдружие Power Jump Варна ще провеждат акцията Шофиране #БезОтпадъци.

Кампанията е насочена към водачите на коли и е за предварителна защита на замърсяването и повишение на знанието по отношение на осъзнаване на персоналната вина към средата. На червен светофар доброволци ще раздават портативни пепелници и пликчета за събиране на боклуци на водачите по време на престоя им на алено.

Най-атрактивният миг от акцията ще са циркови актьори – акробати на кокили, които ще показват театър,  който ще провокира положителни страсти и въодушевление. Изкуството е международен способ, с който да се родят усмивки и да се засилят сетивата по метод, който другояче подценяваме, съсредоточени в натовареното си всекидневие и до момента в който шофираме в натоварената градска среда. А уличното изкуство ни оказва помощ да забележим града, в който живеем, по един друг, по-живописен и забавен метод. Защото идеите се одобряват доста по-просто и естествено, когато са поднесени като игра.

Източник: varna24.bg