На 31-ви октомври, неделя, от 15:00 часа  на кръстовището на

...
На 31-ви октомври, неделя, от 15:00 часа  на кръстовището на
Коментари Харесай

Акробати с акция Шофиране БезОтпадъци във Варна

 На 31-ви октомври, неделя, от 15:00 часа  на кръстовището на катедралата - бул. " Христо Ботев " и бул. " Владислав Варненчик ", съдружие БГ Бъди деен и съдружие Power Jump Варна ще провеждат акцията Шофиране #БезОтпадъци.

Кампанията е ориентирана към водачите на коли и е за предварителна защита на замърсяването и повишение на знанието по отношение на осъзнаване на персоналната отговорност към средата. На червен светофар доброволци ще раздават портативни пепелници и пликчета за събиране на боклуци на водачите по време на престоя им на алено.

Най-атрактивният миг от акцията ще са циркови актьори – акробати на кокили, които ще показват театър,  който ще провокира положителни страсти и въодушевление. Изкуството е международен способ, с който да се родят усмивки и да се засилят сетивата по метод, който другояче подценяваме, съсредоточени в натовареното си всекидневие и до момента в който караме в натоварената градска среда. А уличното изкуство ни оказва помощ да забележим града, в който живеем, по един друг, по-колоритен и забавен метод. Защото идеите се одобряват доста по-лесно и естествено, когато са поднесени като игра.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР